Igriva pustolovščina po ulicah Postojne

IZVIRNA IGRA ZA LJUBITELJSKE RAZISKOVALCE

Igrajmo se! Obisk Postojne popestrite z doživetjem, ki ga navdihuje čista domišljija.

Dobrodošli v prvi pustolovščini na prostem po ulicah Postojne! Zabavna igra je postavljena v mestno okolje in je zasnovana tako, da v njej lahko igra ekipa od dveh do največ petih igralcev. Prepletena je s številnimi miselnimi in praktičnimi izzivi. Da bi prišli do cilja, morate odkriti vse skrite namige, dešifrirati kode in rešiti uganke. Se sliši enostavno?

 »V 16. stoletju, ko so to deželo pustošili Turki s svojimi vpadi, naj bi ljudem pri obrambi mesta pomagala tudi mistična bitja. Nekateri so jih opisovali kot stvore z napol človeško podobo, drugi kot pošasti, tretji kot demone iz podzemlja. Ko je nevarnost minila in se je mesto začelo razvijati, so zgodbe o nenavadnih bitjih skorajda utonile v pozabo. Več kot 300 let pozneje se v mestu začnejo dogajati nenavadne reči. Ljudje izginjajo, na hišah so pojavljajo ogromne praske, iz Soviča, mestnega hriba, se pogosto slišijo srhljivi, nečloveški zvoki. Mestna oblast je obupana in na pomoč pokliče profesorja Gabriela, raziskovalca nadnaravnih pojavov in lovca na mistična bitja, da bi …«

Na začetni lokaciji dobi ekipa, ki je predhodno rezervirala svoj termin, vsa navodila za igro in zašifrirano torbo profesorja Gabriela. Od tu dalje je vse v vaših rokah.

Vam bo v 60 minutah uspelo razvozlati uganke, odkriti skrivnost in zaključiti Gabrielovo delo?

Dogodivščina je primerna za vse, ki so jim reševanje ugank, treniranje možganov in aktivno preživljanje prostega časa na prostem v zabavo. 

Info

DMO Zeleni kras
Prečna ulica 1
6257 Pivka
Slovenija

T: 00386 5 7212 249
E:
www.zelenikras.si

Dodaj v moj izlet

Najboljši čas za obisk

celo leto

Posebnosti

reševanje ugank, treniranje možganov, raziskovanje mesta, ekipni duh, zabava na prostem

Trajanje

1,5 –2 uri

Cena

60€ za skupino od 2-5 oseb

VEČ INFORMACIJ