Spoznajte izbrano turistično ponudbo Zelenega krasa s pomočjo priročne aplikacije

Datum: 27 september 2022

Ob svetovnem dnevu turizma 2022 destinacija Zeleni kras predstavlja novo spletno aplikacijo, s katero želimo gostom in obiskovalcem olajšati obisk naših znamenitosti, dogodkov in turističnih ponudnikov.

Spoznajte izbrano turistično ponudbo Zelenega krasa s pomočjo priročne aplikacije

Destinacijo Zeleni kras obišče vse več domačih in tujih turistov, ki si želijo ogledati tukajšnje naravne in kulturne bisere, hkrati pa pridobiti izbrane informacije o znamenitostih in ponudnikih v realnem času. 

Informacije o znamenitostih in spoznavanje lokalne ponudbe na enem mestu

Za ta namen je destinacija Zeleni kras razvila priročno spletno aplikacijo s predstavitvijo turističnih znamenitosti, posebnih ponudb in dogodkov, ki jih ponujamo na destinaciji. Poleg predstavitve znamenitosti in ponudnikov uporabnik pridobi še informacije odpiralnih časih, kontaktne podatke, cenike storitev ter informacije o aktualnih turističnih dogodkih.

Vizualno privlačna, predvsem pa uporabniku prijazna aplikacija je prvenstveno namenjena prikazu na mobilnih napravah in je na voljo v slovenskem in angleškem jeziku. Ključne informacije so tako dostopne na enem mestu, hitro dosegljive ter ažurne, kar uporabniku prihrani dragoceni čas in omogoča, da je osveščen o vseh pomembnih turističnih točkah ter dogodkih, ko se že nahaja na lokaciji. Aplikacija ponuja nabor kuponov lokalnih gostinskih ponudnikov in ponudnikov doživetij. Uporabnik kupon enostavno unovči s pomočjo unikatne QR kode neposredno pri ponudniku storitev.

Vedno v bližini turističnih biserov

Izbrane znamenitosti so na voljo na interaktivnem zemljevidu, kar uporabniku omogoča, da poišče in najde njemu najbližjo znamenitost, pridobi ključne informacije in s pomočjo navigacije uspešno prispe na izbrani cilj. Uporabniku so na voljo tudi podatki o najbližjih turistično informacijskih centrih ter lista kontaktov certificiranih lokalnih vodnikov.

Z digitalnimi rešitvami podpiramo trajnostni turizem

Z izdelavo spletne aplikacije smo ustvarili učinkovit, varen, predvsem pa interaktiven virtualni vodnik. Takšna rešitev učinkovito informira obiskovalca destinacije ter bogati turistično ponudbo, dviguje konkurenčnost destinacije, pripomore k bolj trajnostnemu, digitalno podprtemu turizmu ter ustvarja pozitivno doživetje te edinstvene destinacije.