Hotel Center Postojna

Hotel Center (prej imenovan hotel Sport), popolnoma prenovljen leta 2018, se nahaja le 10 min hoje od svetovno znane Postojnske jame. Recepcija in restavracija  sta opremljeni v izvirnem slovenskem slogu, sobe pa gostom ponujajo popolno udobje; so klimatizirane, z dostopom do brezžičnega interneta, imajo TV z ravnim zaslonom, lastno kopalnico in brezplačni toaletni pribor. Našim gostom ponujamo brezplačno parkiranje na parkirišču in v parkirni hiši.

Hotel leži v mirnem okolju, le streljaj od središča mesta Postojna in je odlično izhodišče za raziskovanje okolice z izposojenim kolesom ali peš. Skozi MTB Park Notranjska tečejo kolesarske poti vseh težavnostnih stopenj tako za začetnike in družine kot za izkušene kolesarje. Podate se lahko tudi na ogled jame, ribolov ali opazovanje živali v naravnem okolju.

Dobre pol ure vožnje z avtomobilom se nahajajo mesta Piran, Trst, Rijeka, Nova Gorica in Ljubljana. Do slovenskega turističnega bisera Bleda je 1 ura vožnje.

Osebje hotela nudi turistične informacije in pomoč pri organizaciji aktivnosti, kot so kolesarjenje, jamski treking, opazovanje živali v naravnem okolju.

Info

Hotel Center
Kolodvorska 1
6230 Postojna

Slovenija

 
 

T: 00386 81 617 131
E:
www.hotel-center.eu

45.777532,14.216221

Dodaj v moj izlet