Počitniška hiša Belakapa

Vabimo vas, da se nastanite v hiški, zgrajeni leta 1767. Pri Grofičovih, kot bi rekli domačini. Le koliko generacij je živelo in kaj vse doživelo v njej? Vdahnili smo ji novo življenje.  

Sva Sonja in Andrej, vaša gostitelja. Belakapo sva ustvarila, da nekaj skrivnosti okoliških krajev pričara tudi vam, popotnikom k morju dobrega. Popotnikom, ki iščete izvirno, domače, preprosto, a navdihujoče. Belakapa nudi vse to. In mogoče še kakšno skrivnost več. Sva ljubitelja narave, rada imava naš kraj. Andrej je čebelar, Sonja pa rada ustvarja cvetlične kreacije.    

Belakapa je gostiteljica in organizatorica doživetij, ki vam pomaga spoznati del Slovenije, ki še čaka, da očara. V dolini reke Reke, ob vznožju snežniških gozdov se prepustite iskrivim dogodivščinam, ki vas bodo odpeljale v naravo, stran od stresnega vsakdana. Tam boste svoje vezi z naravo učvrstili ali jih mogoče celo ponovno odkrili. Belakapa nudi tri dvoposteljne sobe s kopalnicami in dodatni dve ležišči na podstrehi (6+2), popolnoma opremljeno kuhinjo, bivalni prostor, teraso, brezplačno parkirišče in velik vrt, namenjen le vam ter vaši sprostitvi.

Naš obrat je v letu 2022 pridobil okoljski znak »GREEN KEY«, ki je vodilni standard odličnosti na področju okoljske odgovornosti in trajnostnega delovanja v turistični industriji, in pomeni zavezanost podjetij, da spoštujejo stroge kriterije, ki jih je določila Mednarodna fundacija za okoljsko vzgojo FEE.

 

 

VEČ INFORMACIJ IN REZERVACIJE

Info

Koseze 16,6250 Ilirska Bistrica

T: 00386 31 851 630
E:
https://www.belakapa.si/

45.552908 ,14.241680

Dodaj v moj izlet
Naša ocena: 4/4